Bach virágterápia és egyéni tanácsadások

"A betegség nem kegyetlenség, nem is büntetés, hanem egyfajta korrekció. A lélek eszköze, amellyel rámutat hibáinkra, hogy visszatartson a nagyobb tévedések elkövetésétől, megakadályozza, hogy további kárt okozzunk, és visszavezessen az igazság és fény útjára, amelyről soha nem kellett volna letérnünk." /Dr Edward Bach/

A virágterápia számomra az átmenet. Amikor családállítás még nem, vagy már nem jön valamiért szóba, de olyan elakadás van fizikai vagy leki szinten, amire nem látunk rá. Nekem megtalálta a vakfoltokat és pont annyi szeretet, alázat, és tisztaság van a módszerben, mint a családállításban.

A virágterápiás tanácsadás egyéni fejlesztés keretében történik, amely tartalmaz egy kronobiológiai elemzést és egy rajztesztet is. Ezek az alapok, amelyek segítenek megtalálni ÖnMagunkat, és az ettől való eltérések adják meg a válaszokat az elakadásainkra.

A kronobiológiai elemzés fizikai, érzelmi és szellemi szinten mutatja meg a lehetőségeinket és a határainkat. Tökéletesen definiálja azokat az alapokat, amelyeket az induláskor választottunk magunknak.

Ezt követően kerülnek kiválasztásra, majd átbeszélésre a virágminőségek. A tanácsadás végén összeállításra kerül az egyéni keverék, amely elvihető és a megkapott információkkal tovább rezeg bennünk, segítve a gyógyulásunkat test, lélek és szellem szinten.

Minden emberi lény egyedi, saját egyéniséggel rendelkezik, nem csak egy egység vagy egy szám vagy egy hatalmas gépezetnek a része. Minden egyes individuális lénynek van egy élete, van feladata, egy csodálatra méltó személyisége, egy gyönyörű individualitása, és ha képes ezt megtartani, 'hű maradni önmagához', minden betegség elkerüli őt." /Dr. Edward Bach/

Egyéni vezetés, egyéni követés

Az egyéni vezetés a Te saját önismereti képzésed, képesség és készségfejlesztés kurzusod. Neked készült, a Te kérdéseidre keressük meg a válaszokat, a Te elakadásaidat oldjuk fel.

Használjuk a testünk bölcsességét, megnézzük hol van elakadás, fájdalom, feszültség a testedben, milyen fizikai tünetekkel kűzdesz, és mi állhat ezek hátterében.

Használjuk az önismereti módszereket, úgy, mint rajzteszt, kronobiológia, Tarot kártya, valamint a terápiás módszereket úgy, mint Bach virágterápia és Családállítás.

Mikor és kinek ajánlott?

  • Amikor azt érzed, hogy elveszítetted a kapcsolatot önmagaddal, a külvilággal, az életeddel.
  • Amikor nem találod a helyed és úgy érzed, hogy valamit sürgősen tenned kell.
  • Amikor olyan trauma ért, amivel kapcsolatban azt érzed, hogy meghalad Téged.
  • Amikor jól jön egy nap figyelem arra, hogy megtaláld a középpontodat, vagy akár újradefiniáld a valós lehetőségeid alapján.

Mikor érdemes tovább menni?

Az egyéni követés ideje akkor jön/jött el, amikor megtaláltad Önmagad és visszataláltál a életfeladatodhoz, de még túlságosan aktívak a régi minták és szükség van arra, hogy kívülről láss rá az aktuális történésekre.

Ebben támogatlak, erre végzünk gyakorlatokat, tanulunk technikákat, amelyekkel megszilárdulnak az új minták és fenntarthatóvá válik A Változás.