Bach virágterápia 

"A betegség nem kegyetlenség, nem is büntetés, hanem egyfajta korrekció. A lélek eszköze, amellyel rámutat hibáinkra, hogy visszatartson a nagyobb tévedések elkövetésétől, megakadályozza, hogy további kárt okozzunk, és visszavezessen az igazság és fény útjára, amelyről soha nem kellett volna letérnünk." /Dr Edward Bach/

Finom rezgések, tökéletes, mindent átfogó rendszer, melyet egy orvos alkotott és gyógyított vele sikeresen. Nekem a csendet hozta el - azt a teremtő teret az elmében, amiben nincsenek kérdések, kételyek, félelmek.

A Bach virágterápia - a visszajelzések és saját tapasztalatok alapján - mindig működik. Működik fizikai tüneteknél és működik lelki elakadásoknál. Működik akkor is, ha teszt alapján választasz a 38 virág közül, de tudatosan akkor használod, ha megértés is kapcsolódik hozzá, ezért végzem egyéni tanácsadás keretében, kombinálva minden általam ismert módszerrel. Hosszú távú eredményt viszont akkor biztosít, ha elég erős a szándékod ahhoz, hogy újra és újra tegyél egy lépést ÖnMagad felé. Ebben támogatlak és ezért fontos az utánkövetés. Ezt megteheted Magad is, de szívesen Veled tartok, ha kell egy kis külső impulzus.

A virágterápia számomra az átmenet. Amikor családállítás még nem, vagy már nem jön valamiért szóba, de olyan elakadás van fizikai vagy leki szinten, amire nem látunk rá. Nekem megtalálta a vakfoltokat és pont annyi szeretet, alázat, és tisztaság van a módszerben, mint a családállításban.

A tanácsadás során a kronobiológiai képletedből, illetve rajztesztekből indulunk, hiszen ezek mutatják meg az alapokat, valamint az ezektől való eltéréseket, melyek sok esetben választ adnak  elakadásainkra. A beszélgetést követően kerülnek kiválasztásra, majd értelmezésre a  virágminőségek, majd a tanácsadás végén összeállításra kerül az egyéni keverék, amely elvihető és a megkapott információkkal tovább rezeg bennünk, segítve a gyógyulásunkat test, lélek és szellem szinte

Kronobiológia

KRONOBIOLÓGIA  MINI KURZUS: 2021. március 20 - 2021. április 10.

Egy rendszer, amiben mindenre megkapod a választ ÖnMagaddal kapcsolatban. Az elemzéssel megkapod az alapokat, amire stabilan építkezhetsz. A kronobiológia fizikai, érzelmi és szellemi szinten mutatja meg a lehetőségeinket és a határainkat. Tökéletesen definiálja azokat az alapokat, amelyeket az induláskor választottunk magunknak.

Milyen kérdésekre kaphatsz választ? (A teljesség igénye nélkül...)

 • Mekkora a mozgás és alvásigényem?
 • Milyen területen kell jobban figyelnem az egészségemre?
 • Mennyire fontos számomra a biztonság és a stabilitás?
 • Mennyire tudok alkalmazkodni a környezetemben történő változásokhoz?
 • Mennyire vagyok nyitott, mennyire tudok bekapcsolódni egy közösségbe?
 • Mennyire fontos számomra az odafigyelés, megértés?
 • Vezető, magányos farkas, vagy csapatjátékos?
 • Mennyire tudom érvényesíteni magát? Mennyire szeretném...?
 • Mennyire tanulok könnyen? Hogyan tanulok? 
 • Mennyire tudom fókuszálni a figyelmem?
 • Mennyi gyakorlásra van szükségem a tanuláshoz?
 • Racionális, vagy kreatív? (Felhők fölött, vagy két lábbal a földön?)
 • Gyakorlatias megvalósító vagy tervező?
 • Mennyire vagyok terhelhető fizikailag, érzelmileg és szellemileg?
 • Mik az erősítendő területeim?
 • Hol vannak olyan tartalékok, amiket fel kell használnom ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyek?
 • Összességében: lehetőség arra, hogy tisztán láss és egyenes úton juss el oda, ahol lenni szeretnél és hitelesen képviseld azt, aki vagy.

Minden emberi lény egyedi, saját egyéniséggel rendelkezik, nem csak egy egység vagy egy szám vagy egy hatalmas gépezetnek a része. Minden egyes individuális lénynek van egy élete, van feladata, egy csodálatra méltó személyisége, egy gyönyörű individualitása, és ha képes ezt megtartani, 'hű maradni önmagához', minden betegség elkerüli őt." /Dr. Edward Bach/

Egyéni vezetés, egyéni követés

Az egyéni vezetés a Te saját önismereti képzésed, képesség és készségfejlesztés kurzusod. Neked készült, a Te kérdéseidre keressük meg a válaszokat, a Te elakadásaidat oldjuk fel.

Használjuk a testünk bölcsességét: megnézzük hol van elakadás, fájdalom, feszültség a testedben, milyen fizikai tünetekkel kűzdesz, és mi állhat ezek hátterében. 

Amikor már mindent tudunk, de nincs változás, a testünk jelen van, ami tisztán emlékszik és az igazságot mutatja. Egyéni gyakorlatokat is kaphatsz, ami szépen lassan "visszaoldja" az érzelmi és szellemi elakadásokat.

Használjuk természetesen az önismereti módszereket is, úgy, mint rajztesztek, kronobiológia, Tarot kártya, valamint a terápiás módszereket úgy, mint Bach virágterápia és Családállítás.

Mikor és kinek ajánlott?

 • Amikor azt érzed, hogy elveszítetted a kapcsolatot önmagaddal, a külvilággal, az életeddel.
 • Amikor nem találod a helyed és úgy érzed, hogy valamit sürgősen tenned kell.
 • Amikor olyan trauma ért, amivel kapcsolatban azt érzed, hogy meghalad Téged.
 • Amikor jól jön egy nap figyelem arra, hogy megtaláld a középpontodat, vagy akár újradefiniáld a valós lehetőségeid alapján.

Mikor érdemes tovább menni?

Az egyéni követés ideje akkor jön/jött el, amikor megtaláltad Önmagad és visszataláltál a életfeladatodhoz, de még túlságosan aktívak a régi minták és szükség van arra, hogy kívülről láss rá az aktuális történésekre.

Ebben támogatlak, erre végzünk gyakorlatokat, tanulunk technikákat, amelyekkel megszilárdulnak az új minták és fenntarthatóvá válik A Változás. 

© 2017 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!