ÖRVÉNY - A Te táncod

ÖRVÉNY - A TE TÁNCOD

.... a Te színeid, érzéseid, egyéniséged és a Te történeted....

"- Gyertek el a peremig!
- Nem merünk. Félünk.
- Gyertek el a peremig!
- Nem merünk. Leesünk.
- Gyertek el a peremig!
És eljöttek.
És lelökte őket.

Ők meg repültek."

/Apollinaire/

Az Örvény technikailag szabadtánc, de mindig gyakorolunk és hangolódunk az elején, hogy bele merd engedni magad. Minden alkalommal használunk olyan technikákat, amik segítenek abban, hogy meg tudd élni a szababadságot a táncodban (is).

Az elsődleges célom az, hogy fizikai szintről kezdjük el visszaoldani azokat a blokkokat, amelyek akadályoznak minket, mivel természetes állapotunk testi szinten az egészség (a test mindig a gyógyulásra és a helyreállításra törekszik), lelki szinten pedig a boldogság (akkor érezzük egySégben magunkat). 


KÖVETKEZŐ ALKALOM: 

2023.12.27. (szerda) 17:00-19:00

További infók ITT.Honnan indult?

2009-ban született meg az Örvény. Ki is próbáltuk és nagyon szerettük, de aztán átvette helyét a Nia, amit 2010 óta tanítok, így rengeteget gyakorolhattam általa. Ez hozta el nekem újra  azt a stabilitást, amivel szívből és biztonságos talajon táncolhatok szabadon...

Gyerekkoromban a Duna mellett nőttem fel, így már egészen kicsiként megtanították nekem, hogy, ha örvénybe kerülök, ne kapálózzak, csak engedjem, hogy levigyen, mert onnan tudok csak kiúszni. 

Éppen ezt fogjuk mi is tenni a foglalkozásokon, csak minden alkalommal gyakoroljuk egy kicsit az úszást is, hogy merjük magunkat leengedni a mélybe. Majd az örvény erejével egyesülve térünk vissza, megtapasztalva a saját végtelenségünket és valódi minőségünket.

ONLINE Örvény szabadtáncok elérhetőek!

További információval kapcsolatban keress bátran!


Kérdések - válaszok 

Kell előképzettség, vagy gyakorlat, mielőtt beleugrom az Örvénybe? 

Nem. Segítek emlékezni, hogy tudsz úszni...

De mit fogunk csinálni?

Táncolni ÖnMagunkkal és EgyMással. Szabadon, de mindig kapsz majd egy kis vezetést hozzá és támogatást, ha elakadsz. Mindig lesz egy téma is, amit beállítunk fókusznak, hiszen ahol a figyelem, ott az energia.

Ennyi idősen még mehetek?

Mindegy hány éves vagy, csak a szándékodra van szükség. Arra, hogy megtedd az első lépést: indulj el MOST. Nem az számít, hogy meddig nem tetted, hanem az, hogy mostantól hogyan fogsz élni a lehetőséggel, hogy ITT vagy.

Miért jó ez nekem?

Azért, hogy elengedd azokat a gondolatokat, amelyek félelmeket, szorongást, bizonytalanságot (stb.) gerjesztenek Benned, melyekből fizikai tüneteket képez le a tested.

Azért, hogy rátalálj a tiszta hangra a fejedben. Hogy kezdd el megélni azt, aki igazán vagy. Hogy a félelmeidet, haragodat, fájdalmadat átfordítsd egy olyan erővé, amivel többé nem lefelé húz, hanem felemel.

Milyen zenék lesznek?

A zene az egy szubjektív dolog... Azonban, ha érzed a hívást és szimpatikus, amit olvasol, a zeneválasztásaimat is szeretni fogod. 

© 2017 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el