Points Of You - Válts nézőpontot!

... avagy milyen szűrőn keresztül nézed a világot, ami körbevesz...

A Points Of You technika a legjobb módszer arra, hogy kizökkentsen a megszokott gondolatmeneteinkből és új lehetőségekkel szembesítsen.

A technika egy úgynevezett fotóterápiás eszköz, ami megfog és nem ereszt... A kép, amit választasz (tudatosan, vagy véletlenszerűen), azonnal lenyúl a tudatalattidba és bekapcsolja a gombokat. Mindegy, hogy milyen kártyát húzol, azt fogod látni benne, amivel éppen dolgod van. A módszer azonnal képet ad arról, ami ott mélyen mozog Benned. 

Mitől különleges?

Fényképekkel dolgozunk, melyet az agyunk valóságosnak tekint és valós élményeket, emlékeket idéz fel. Azonnal bekapcsolja a jobb agyféltekét, ami hozza magával az érzelmeket, a megérzéseket, az elásott történeteket. Megmutatja mi van a szőnyeg alatt...
A kártyákon szereplő képekhez szavakat is rendeltek az alkotók (többféle módon), illetve a játék során beszélünk, mesélünk, elemzünk, így ezzel bekapcsoljuk a bal agyféltekét is a logikus gondolkodással és rendszerezéssel.

Ebben van a módszer egyik legnagyobb ereje: egyszerre "dolgozik" mindkét agyfélteke - ettől igazán hatékony és hozhat tiszta felismeréseket és tartósabb eredményt.

A "játék" megtanít minket arra, hogy egy képet/helyzetet/élményt rengeteg szűrőn keresztül vizsgálhatunk, ahogy az életünk képeit, történéseit is... Gyakorolj sokat - szabadítsd fel az elmédet!

A Points Of You elérhető egyéni konzultáció, csoportos foglalkozás, vagy elvonulás keretében is. Várlak szeretettel!


© 2017 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el