A Nő, aki Te vagy - 7. alkalommal!

Időpont: szervezés alatt...

Mindent tudsz Magadról, de mégis nehezen változnak a dolgok Benned és körülötted? Akkor most nézzük meg azt, amit nem tudsz, de egészen mélyről irányít és annyira természetes, hogy nem is került (eddig) tudatos szintre.
Három alkalom, ahol már az induláskor (fogantatás, születés) bevésődött viselkedés mintázatokat is vizsgáljuk, amelyek kívül esnek azon, amit eddig Magadon láttál. Ezek azok a vakfoltok, amelyekre csak Test és Lélek szinten emlékezünk, így Őket fogjuk segítségül hívni a gyógyuláshoz, de a brilliáns Elménk is kap tanulnivalót, hogy ne unatkozzon... :)

Kérdések:
Szereted már annyira ÖnMagad, hogy időt és energiát fektess abba, hogy Igaz(i) Nőként vállald fel azt, aki vagy? Ítélkezés nélkül, csak a szereteten át? 
Elfogadni azt, hogy nincsen jó és rossz minta, hatalmas feloldozás. Tudni azt, hogy csak kiteljesedés van, ami nem áll meg... A női létezés kereke forog. Akkor is, ha nem értjük mi és hogyan mozgatja... Eljött már a Te időd és szeretnéd érteni is, amit érzel?

A részvétel anyagi keretei, ami Neked befektetés, nekem támogatás 🙏
Az idő ráfordítás látható az eseményben: 2x3 és 1x6 óra.
Az anyagi befektetésedre több opció érhető el.

1. Kedvezményesen annak, aki már döntött
Előjelentkezéssel (2 részletben) a három alkalom összesen 22 000 Ft.
Az előleg 11 000 Ft, a 2. részlet határideje legkésőbb a 2. találkozás.

2. Alkalmanként
A helyszínen az első két alkalom (3 órás) 7 000 Ft, a harmadik (egész napos) alkalom 12 000 Ft. A jelentkezés ebben az esetben is előleggel történik, majd további fizetés a havi találkozások alkalmával.

Amennyiben kérdésed van, keress bátran, ha pedig velünk tartasz, jelentkezz levélben vagy telefonon.

Sőtér Sarolta
20-431-0133


Visszajelzés az előző csoportokból:

"A 3 alkalmas csoportos együttlét első percétől fogva kézzelfogható volt Női Létünk Misztériuma. 

Tapinthatóvá vált a levegőben egy olyan megtartó Tér, melyben valódi oldódások, mély változások indultak el mind a Lélekben, mind pedig sejtszinten, és közben fokozatosan csendesült el az Elme hatalma, váltak köddé réges-régi, elengedésre váró háttérprogramok."


"Megtapasztaltam, hogy nyitott lélekkel újjászülhetem magam, kioldódhatnak régi hitrendszerek, amiknek sok esetben nincs is köze a valósághoz. 

Egy egészen újszerű könnyedség vált tapinthatóvá, melynek révén tisztán érezhető azóta is a láthatatlan támogatás, kapcsolódás és szeretet és az is, hogy mennyi csodás, kiaknázatlan tulajdonság rejlik bennünk, amiket csak fel kell fedeznünk magunkban és meg kell engednünk áldásos beáramlásukat az új élet reményében, hisz minden új a Nőben születik."


"Megélheted a kimondatlan igazságokat.
Beleállhatsz a kapcsolatok láthatatlan szövetébe, amelynek része vagy, voltál, és mindig is leszel.
Érezheted a Jelenlétet, és hogy mennyivel több van annál, amit gondolsz.
Felismerheted annak egy szeletét, aki valójában vagy, és megértheted, hogy minden lehetséges, csak merd elképzelni."


Fess és Táncolj!

Reméljük hamarosan újra...

Helyszín: Egy Hely (Budapest II., Szilágyi Erzsébet fasor 79.)

Egy újabb varázslatos délutánra hívunk Benneteket az Egy Helyre, ahol Ég és Föld összeér, a színek és a formák pedig életre kelnek Benned és Általad.


"Mindenki tud alkotni" - Gizó
"Mindenki tud táncolni" - Saci
Ezt valljuk és már több ízben be is bizonyítottuk.
Erre hívunk Benneteket újra ezen a napon, ami nem mindennapi... 


Szökjünk meg együtt erre a délutánra, hogy előkészülve a kikeletre felébresszük az Istennőket a mozdulatainkban, a szívünkben és nézzük meg milyen nyomot hagy mindez egy képen. Vessük le a telet és engedjük be helyére a napot - kapcsolódjunk össze a lassan fel-feltörő, kiáradó tavasszal.


Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?
- Egy bő órányi táncra, ami részben szabad, részben vezetett, hogy megtapasztalhasd a biztonságot, de a határtalanságot is.
- Egy alkotásra, ami Te vagy, de minden eszközt biztosítunk hozzá, hogy egy kép is szülessen belőle, amit garantáltan szeretni fogsz.
- Két támogató és ösztönző programvezetőre, aki előhozza Belőled a fényed.


Befektetés ÖnMagadba ez alkalommal: 6 500 Ft


Kérünk szépen, hogy részvételi szándékodat levélben is erősítsd meg.
Várunk Benneteket szeretettel,
Gizó és SaciTRANSZFORMÁCIÓS HÉTVÉGE - Igény szerint...

Saját elvonulást szeretnél saját terapeutával?

A tavasztól őszig bármikor becsekkolhattok akár ketten-hárman is és akkor Rátok szabom a programot. Kérj egyedi ajánlatot és szervezz Magatoknak saját gyógyító hétvégét

Fehérvárcsurgó, vagy ahol szeretnétek...

Szeretnél egy hétvégére kiszakadni a megszokásokból? Szeretnéd meghallani a saját hangodat? Látni az igazi valódat? Szeretnél hazatalálni és összekapcsolódni újra a saját varázs-, gyógyító- és teremtő- erőddel? Ha igen, tarts velem!

Jó, de miért éppen ide menjek? Annyi ilyen dolog van...

- Azért, mert a saját képességeidhez vezetlek vissza, amely a Tiéd, mindig is a Tiéd volt, csak éppen most nem használod tudatosan.- Azért, mert az egyszerűségre és a tisztaságra törekeszem. Mert az Élet és az Életed önmagában érték. Kerüljön ez a helyére Benned.

- Azért, mert egészen széles tárházát viszem magammal módszerekből és technikákból, amely 3 napig elérhető annak, aki velem tart. (Többek között Család és Lélekállítás, Bach virágterápia, kronobiológia, mozgásterápia, meditációs technikák, Points Of You eszközök.) Sokat tanultam/tanulok és sokat tapasztaltam. Szívesen átadok mindent, amit tudok.

Mi vár Rád, ha jelentkezel?

  • Természetes környezet - erdő, víz, koboldház, ha Fehérvárcsurgót választod :)
  • Fókuszbeállítás és probléma feltárás Points Of You eszközökkel.
  • Egy alkalommal család és lélekállítás.
  • Tánc és mozgás alapú gyakorlatok az oldások feldolgozásához.
  • 4-6 fős csoport, hogy mindenre és mindenkire jusson idő.


Ennyi jutott hirtelen az eszembe, de kérdezz bátran!


Fontos, hogy ezen a programon maximum 5 fő vehet részt egyszerre. Összeszervezkedhetsz 3-4 barátoddal/barátnőddel, vagy jelentkezz bátran egyedül és találkozz új emberekkel és impulzusokkal.


A részvétel anyagi keretei, ami Neked befektetés, nekem támogatás. 🙏 

4-6 fős csoport esetén: 30 000 Ft

Az ár tartalmazza: szállás, (amennyiben Fehérvárcsurgót választod), háromszori étkezés, programok. Utazás egyénileg történik, de megpróbáljuk összeszervezni.
Amennyiben kész csoportotok van, és máshová szeretnétek menni, úgy csak a program 25 000 Ft, erre jönnek még rá a szállás és étkezés költségei.

Jelentkezés módja: E-mailban, vagy telefonon, 10 000 Ft előleg befizetésével.
2021 - szervezés alatt

TÁNC és HULLÁMZÁS VALENCIÁBAN 3. alkalommal

Spanyolország, El Puig

 "Omne tritum perfectum"- minden hármasság tökéletes a latin mondás szerint. Várunk szeretettel idén már harmadik alkalommal Valencia mellett a tengernél...


A táncon keresztül ismét közelebb kerülhetsz Önmagadhoz. Megtanulhatod, hogyan legyél hiteles és őszinte. Gyakorlohatod, hogy miképpen tisztítsd le a gondolataidat, érzéseidet, mozdulataidat, vagy akár azt is, hogyan tudod fenntartani a belső békédet a zajos külvilágban.
Legyen a tested a tanító-mestered, találd meg mozdulataidon keresztül a saját utadat és a mindent-gyógyító elixíredet...
A válaszok Benned vannak és mi segítünk, hogy megtaláld őket!


Tengerparti szállásunk El Puigban lesz, ahol minden szoba 2 ágyas, a tengerre néz és programjaink nagy része is itt zajlik majd. Részletek hamarosan!


Az elvonulás díjai (amely tartalmazza a program, a szállás, a napi háromszori étkezés, valamint a reptéri transzfer árát):
-- Early Bird hozzájárulás 2019. március 15-ig történő előleg befizetésével 330 Euro
-- Kedvezményes ár: 2019. július 1-ig történő előleg befizetésével 390 Euro
-- Teljes ár: Július 1. után, előleg befizetésével 450 Euro.


A jelentkezés minden esetben 70 Euro befizetésével válik érvényessé (a fentiekben megadott határidők szerint), az alábbi számlaszámra: CaixaBank IBAN: ES40 2100 3663 0922 0011 5378 


A fennmaradó összeget a nyár folyamán tudjátok rendezni készpénzben (Forint vagy Euro), vagy utalással (csak Euro-ban) szeptember 1-ig.


A fenti árak NEM tartalmazzák az utazást, melyet egyénileg kell intéznetek. (Ryanair közvetlen járat) Természetesen kapcsolódni/szervezkedni egymással tudtok, a jelentkezők számára idén is létrehozunk majd egy levelező csoportot.


A Tél Tánca - Nia és Más...

...amint lehet....

Kedves Táncosok!

Tél Tánca - negyedik alkalommal...

Újra CSÜTÖRTÖKTŐL VASÁRNAPIG megyünk, hogy legyen időnk lubuckolni a sok jóban, amit a négycsillagos Hotel Dráva és a sok-sok tánc + egyéb foglalkozás ad nekünk. 


A Tél Tánca igazi különlegesség: kényeztetés, de belső munka is egyben, illetve megtartó, felemelő közösségi élmény. Számomra a bizonyosságot adja minden alkalommal, hogy jó helyen vagyunk és nagyon jó együtt...


A részvétel anyagi keretei, ami Neked befektetés, nekem támogatás 🙏
A foglalás minden esetben 30 000 Ft előleg befizetésével történik.
Az alábbiakban megadott árak tartalmazzák a szállást, a teljes ellátást (isteni svédasztalos reggeli és vacsora, 2 fogásos ebéd), a csodálatos wellness használatát, valamint a Mozgásban a Lélek programokat (Nia és Örvény tánc, illetve tematikus workshopok).


Extra kedvezményes befizetési időszak:
2020. október 31-ig
előleg befizetéssel 48 000 Ft

Kedvezményes befizetési időszak:
2020. november 30-ig előleg befizetéssel 53 000 Ft

Az elvonulás teljes értéken:
2020. december 31-ig előleg befizetéssel 58 000 Ft


Várlak Benneteket sok-sok szeretettel!

Saci

20-431-0133

soter.sarolta@gmail.com

© 2017 Worlds Collide. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!