A Nő, aki Te vagy - 6. alkalommal!

TAVASZI CSOPORT INDUL 
Érdeklődj a részletekért
2019. szeptember 11. szerda 18:00-21:00

2019. október 18. péntek 18:00-21:00

2019. december 15. vasárnap 10:00-16:00

Mindent tudsz Magadról, de mégis nehezen változnak a dolgok Benned és körülötted? Akkor most nézzük meg azt, amit nem tudsz, de egészen mélyről irányít és annyira természetes, hogy nem is került (eddig) tudatos szintre.
Három alkalom, ahol már az induláskor (fogantatás, születés) bevésődött viselkedés mintázatokat is vizsgáljuk, amelyek kívül esnek azon, amit eddig Magadon láttál. Ezek azok a vakfoltok, amelyekre csak Test és Lélek szinten emlékezünk, így Őket fogjuk segítségül hívni a gyógyuláshoz, de a brilliáns Elménk is kap tanulnivalót, hogy ne unatkozzon... :)

Kérdések: Szereted már annyira ÖnMagad, hogy időt és energiát fektess abba, hogy Igaz(i) Nőként vállald fel azt, aki vagy? Ítélkezés nélkül, csak a szereteten át? 
Elfogadni azt, hogy nincsen jó és rossz minta, hatalmas feloldozás. Tudni azt, hogy csak kiteljesedés van, ami nem áll meg... A női létezés kereke forog. Akkor is, ha nem értjük mi és hogyan mozgatja... Eljött már a Te időd és szeretnéd érteni is, amit érzel?

A részvétel anyagi keretei, ami Neked befektetés, nekem támogatás 🙏
Az idő ráfordítás látható az eseményben: 2x3 és 1x6 óra.
Az anyagi befektetésedre több opció érhető el.

1. Kedvezményesen annak, aki már döntött
Előjelentkezéssel (2 részletben kiegyenlítve) a három alkalom összesen 20 000 Ft.
Az előleg 2019. augusztus 10-ig rendezve: 10 000 Ft, a 2. részlet határideje legkésőbb a 2. találkozás (2019. október 2).

2. Alkalmanként
A helyszínen az első két alkalom (3 órás) 6 000 Ft, a harmadik (egész napos) alkalom 10 000 Ft. A jelentkezés ebben az esetben is előleggel történik (2019. augusztus 10-ig 6 000 Ft), majd további fizetés a havi találkozások alkalmával.

Amennyiben kérdésed van, keress bátran, ha pedig velünk tartasz, jelentkezz levélben vagy telefonon.

Sőtér Sarolta
20-431-0133


Visszajelzés az előző csoportokból:

"A 3 alkalmas csoportos együttlét első percétől fogva kézzelfogható volt Női Létünk Misztériuma. 

Tapinthatóvá vált a levegőben egy olyan megtartó Tér, melyben valódi oldódások, mély változások indultak el mind a Lélekben, mind pedig sejtszinten, és közben fokozatosan csendesült el az Elme hatalma, váltak köddé réges-régi, elengedésre váró háttérprogramok."


"Megtapasztaltam, hogy nyitott lélekkel újjászülhetem magam, kioldódhatnak régi hitrendszerek, amiknek sok esetben nincs is köze a valósághoz. 

Egy egészen újszerű könnyedség vált tapinthatóvá, melynek révén tisztán érezhető azóta is a láthatatlan támogatás, kapcsolódás és szeretet és az is, hogy mennyi csodás, kiaknázatlan tulajdonság rejlik bennünk, amiket csak fel kell fedeznünk magunkban és meg kell engednünk áldásos beáramlásukat az új élet reményében, hisz minden új a Nőben születik."


"Megélheted a kimondatlan igazságokat.
Beleállhatsz a kapcsolatok láthatatlan szövetébe, amelynek része vagy, voltál, és mindig is leszel.
Érezheted a Jelenlétet, és hogy mennyivel több van annál, amit gondolsz.
Felismerheted annak egy szeletét, aki valójában vagy, és megértheted, hogy minden lehetséges, csak merd elképzelni."

Szeresd (meg) Magad! (Kronobiológia nap)

2019. november 10. (vasárnap) 10:00-16:00

.. és mindenki mást...
Az elfogadás (nem egyenlő az elfojtással!) szinte az egyetlen módja annak, hogy változást generáljunk önmagunkban, a környezetünkben és az életünkben. Az elfogadáshoz azonban megértésre van szükségünk, és az aha-élményekben nem lesz hiány ezen a napon... :)


Ehhez a kronobiológia rendszerét hívjuk segítségül és természetesen kaptok még mellé egy kis meglepetést, ami segítségével mélyebben beépülnek az információk. Már maga az infó sokat segít, de hogy ne csak egy napra szóljon a felismerés, kicsit dolgozunk még rajta. Ezért két részből áll majd programunk:


1. Az első felében megismerkedünk a rendszerrel és az összes típussal. Tudatosítjuk magunkban, hogy milyen sokfélék lehetünk. Nem fogalmak, nem címkék, hanem számok, mert az mindenkinek ugyanazt jelenti. 
Mire a sok-sok típus végére jutunk, már mindenki betippeli magát, ismerőseit, szeretteit ide-oda. Ezt követően mindenki megkapja a saját koordinátáit, amit közösen átbeszélünk. Azonnal látni fogjátok, hogy mit gondoltatok eddig Magatoktól és mit éreztetek IGAZnak Magatokról... Néha van átfedés, néha meg az az első kérdés, hogy hogyan lehet megváltoztatni, néha csak egy megkönnyebbült sóhaj szakad fel, hogy TUDTAM... és már mehettek is tovább könnyedén, szabadon. De majd csak a 2. rész után... :)


2. A program második felében megerősítjük és tudatosítjuk a képleteket, hogy rögzüljön. Ez abban segít majd, hogy minden alapbeállítást amit választottál Magadnak, lehetőségként élj meg... hogy úgy indulj haza, hogy "szeretemMagam"...

A program eredeti ára 12 000 Ft.
2019. október 27-ig történő foglalással: 10 000 Ft.
Amennyiben további kérdésed van, keress bátran!


A Lelkek Tánca - Nia workshop

November 17. (vasárnap) DanceFlow, 17:00-19:00
Időtlenség, nyitott kapuk, kapcsolódás, újjászületés, az élet körforgása... Tapasztald meg a varázserődet ezen a 2 órás szeánszon!


Egy különleges tánccal várlak, ha
❤️ szeretnél emékezni azokra, akik már csak szívedben élnek,
🦋 szeretnél emlékezni arra a varázslónőre, aki vagy,
🕸 szeretnéd átfordítani a sötétségtől és az elmúlástól való félelmeidet.


"A Samhain igazi értelme, jelentősége az eltávozottakkal való kapcsolat fölidézése, emlékük, szeretetük ápolása, majd békés elbocsátásuk, egyúttal előretekintés, az érkezők fogadása. "Engedd távozni a távozni akarót, engedd érkezni az érkezni akarót" - soha ennél alkalmasabb időpontot!
Lelkünkben is felidézhetjük ilyenkor az elmúlt év "eltávozottjait", személyeket, történéseket., "vendégül látjuk" őket, megtiszteljük, majd békében elbocsátjuk, hogy aztán nyugalomra találjanak és figyelhessünk az új történésekre."
(Forrás: https://poganyhetkoznapok.blogspot.com)


Egyéb instrukciók: a táncos szeánszra bátran gyere barnában és/vagy feketében...


Felajánlás az alkalomra: 4 500 Ft
Kérlek részvételi szándékodat jelezd az info@danceflow.hu e-mail címen.

Várlak Benneteket sok-sok szeretettel!Ösztönök és tudatosság

2019. november 22. (péntek) 17:00-20:00

Workshop Nia tanároknak és táncosoknak

👣 Hogyan kövess le és tanulj meg egy lépést, vagy lépéskombinációt?
👣 Hogyan kövesd le és tanuld meg könnyebben a Nia rutinokat?
Megjegyzés a Tanár kollégáknak: a 8BC Music System, és az 52 mozdulat rendszereivel ez alkalommal nem foglalkozunk. Azt már tudjátok...😉 


A workshop "anyagát" a tapasztalataim képezik és mindaz, amit a lassan 10 év tanítás során az óráimon a táncosokon láttam. 
Ha ismersz, tudod: figyellek és látlak Téged. Látom mivel és hogyan dolgozol. Látom Benned magamat és az általam is megtett utat. 🙏


"A kezdet kezdetén fölfedeztem, hogy amikor táncolok, kutatom a személyiségemet. Nem tud velem lépést tartani.. Nincs ritmusérzéke, mert olyan, mint a kizárólag bizonyos mozgásmintákra programozott robot. Amikor táncolok, szabaddá válok. Saját lepéseimet megalkotva, átadom lelkemet a ritmusnak. .... kitágítom tudásom határait: oda megyek, ahol soha nem jártam." /Gabrielle Roth/


Tehát a testednek van ritmusérzéke... Mindig jelen van, ezért a legapróbb rezdüléseket is érzékeled. Akár úgy érezheted, hogy egy töredék-másodperccel előbbre jársz... Ezekben az áldott pillanatokban tudod mi lesz a következő lépés, vagy váltasz akkor is, ha nem figyeled a tanárt, aki előtted áll. Ilyenkor érzed meg például egy koncerten, hogy most kell majd az égig ugranod és valóban akkor indul egy újabb hullám a zenében is... Érzed, hogy itt az ideje, érzed, hogy valami érkezik...


A gyakorlások elején mindez kevesebb alkalommal és csak pillanatokra valósul meg, így elkezdünk tudatosan tanulni és még tovább gyakorolni. Ez így van rendjén.
Ezekben az esetekben szeretnénk "megérteni" minden mozdulatot, ilyenkor cincáljuk szét ízeire, ilyenkor tapadunk rá a videóra, vagy a tanárra az órán.
Az agyunk ilyenkor mint a szivacs, szívja magába az impulzusokat. Ettől fejlődünk, ettől nő a magabiztosságunk és ettől enged ki a markából minket az elménk... Zöld utat kapunk a megélésekhez, hiszen biztonságban vagyunk. Ilyenkor tud szabaddá válni a testünk és ilyenkor tudnak bekapcsolni az ösztönök. Így működünk és ez is így van jól.


Mindent lehet csinálni ösztönösen és tudatosan. Amikor a kettő együtt van, az maga a csoda. Ez az életminőség, amire sokan vágyunk. 
A Nia erre tanított meg engem. A fekete öves tréningről hazatérve úgy éreztem, most kezdek el igazán niázni... Most ért össze bennem az ösztönös és a tudatos rész úgy igazán. 
Ezt az utat szeretném egy kicsit lerövidíteni Nektek, vagy legalábbis kedvet csinálni hozzá és megmutatni azokat a "trükköket", amikkel gyorsabban jutsz el arra a biztonságos szintre, ahonnan szabaddá válhatsz. 
(Persze a gyakorlás részt nem spórolhatjuk meg, de sok flikkflakkot levághatunk... ☺️)


Befektetés Önmagadba ez alkalommal: 6 500 Ft
A Magyar Nia Egyesület tagjainak, valamint 2019. november 15-ig történő előjelentkezéssel: 5 900 Ft.

Várlak sok-sok szeretettel!A Tél Tánca

2020. január 9-12.

Kedves Táncosok!
Harmadszor is kifényesítsjük a januárt, de ez alkalommal az elvonulásunk CSÜTÖRTÖKTŐL VASÁRNAPIG tart, hogy legyen időnk lubuckolni a sok jóban, amit a négycsillagos Hotel Dráva és a sok-sok tánc + egyéb foglalkozás ad nekünk. 


A Tél Tánca igazi különlegesség: kényeztetés, de belső munka is egyben, illetve megtartó, felemelő közösségi élmény. Számomra a bizonyosságot adja minden alkalommal, hogy jó helyen vagyunk és nagyon jó együtt...


A részletekkel folyamatosan jövök, addig is jegyezzétek fel a határidőket, nehogy lemaradjatok a legjobb befektetési lehetőségekről (önmagatokba):


A részvétel anyagi keretei, ami Neked befektetés, nekem támogatás 🙏
A foglalás minden esetben 30 000 Ft előleg befizetésével történik.
Az alábbiakban megadott árak tartalmazzák a szállást, a teljes ellátást (isteni svédasztalos reggeli és vacsora, 2 fogásos ebéd), a csodálatos wellness használatát, valamint a Mozgásban a Lélek programokat (Nia és Örvény tánc, illetve tematikus workshopok).


Extra kedvezményes befizetési időszak:
2019. október 31-ig
előleg befizetéssel 48 000 Ft


Kedvezményes befizetési időszak:
2019. november 30-ig előleg befizetéssel 53 000 Ft


Az elvonulás teljes értéken:
2019. december 31-ig előleg befizetéssel 58 000 Ft

Várlak Benneteket sok-sok szeretettel!

Saci

20-431-0133

soter.sarolta@gmail.com


TRANSZFORMÁCIÓS HÉTVÉGE - Igény szerint...

Fehérvárcsurgó, vagy ahol szeretnétek...

Szeretnél egy hétvégére kiszakadni a megszokásokból? Szeretnéd meghallani a saját hangodat? Látni az igazi valódat?Szeretnél hazatalálni és összekapcsolódni újra a saját varázs-, gyógyító- és teremtő- erőddel? Ha igen, tarts velem!

Jó, de miért éppen ide menjek? Annyi ilyen dolog van...

- Azért, mert a saját képességeidhez vezetlek vissza, amely a Tiéd, mindig is a Tiéd volt, csak éppen most nem használod tudatosan.- Azért, mert az egyszerűségre és a tisztaságra törekeszem. Mert az Élet és az Életed önmagában érték. Kerüljön ez a helyére Benned.

- Azért, mert egészen széles tárházát viszem magammal módszerekből és technikákból, amely 3 napig elérhető annak, aki velem tart. (Többek között Család és Lélekállítás, Bach virágterápia, kronobiológia, mozgásterápia, meditációs technikák, Points Of You eszközök.) Sokat tanultam/tanulok és sokat tapasztaltam. Szívesen átadok mindent, amit tudok.

Mi vár Rád, ha jelentkezel?

  • Természetes környezet - erdő, víz, koboldház, ha Fehérvárcsurgót választod :)
  • Fókuszbeállítás és probléma feltárás Points Of You eszközökkel.
  • Egy alkalommal család és lélekállítás.
  • Tánc és mozgás alapú gyakorlatok az oldások feldolgozásához.
  • 4-6 fős csoport, hogy mindenre és mindenkire jusson idő.


Ennyi jutott hirtelen az eszembe, de kérdezz bátran!


Fontos, hogy ezen a programon maximum 5 fő vehet részt egyszerre. Összeszervezkedhetsz 3-4 barátoddal/barátnőddel, vagy jelentkezz bátran egyedül és találkozz új emberekkel és impulzusokkal.


A részvétel anyagi keretei, ami Neked befektetés, nekem támogatás. 🙏 4-6 fős csoport esetén: 30 000 Ft

Az ár tartalmazza: szállás, (amennyiben Fehérvárcsurgót választod), háromszori étkezés, programok. Utazás egyénileg történik, de megpróbáljuk összeszervezni.
Amennyiben kész csoportotok van, és máshová szeretnétek menni, úgy csak a program 25 000 Ft, erre jönnek még rá a szállás és étkezés költségei.


Jelentkezés módja: E-mailban, vagy telefonon, 10 000 Ft előleg befizetésével.


EXTRA OPCIÓ

Saját elvonulást szeretnél saját terapeutával?

A tavasztól őszig bármikor becsekkolhattok akár ketten-hárman is és akkor Rátok szabom a programot. Kérj egyedi ajánlatot és szervezz Magatoknak saját gyógyító hétvégét! 

.